Kapitáni tímov na Slovensku!

Počas aprílového víkendu, 48 zástupcov z jednotlivých krajín

Študenti, prejavte sa! Máte možnosť nám predstaviť, čo je vo vás. Zapojte sa do European Team Cup,ktorý sa uskutoční 25. - 29. septembra 21023 a zasúťažte si so svojimi tímami v troch športoch:
⚽️ minifutbal
🏀 3x3 basketbal
🏐 plážový volejbal.

Počas víkendu od 21. až 23. apríla 2023 sa uskutoční tréning kapitánov jednotlivých tímov. Workshop bude pozostávať z odborného semináru a tréningov jednotlivých tímov s trénermi konkrétnych športov. Všetky náklady, vrátane dopravy, ubytovania a stravy, bude kryť organizačný tím.

Podujatie je otvorené pre hráčov všetkých úrovní zručností, od amatérov po profesionálov, a je aj skvelou príležitosťou pre športových fanúšikov stretnúť sa a užiť si podujatie. Medzinárodné podujatie zahŕňa tri turnaje v trvaní štyroch dní, počas ktorých sa odohrajú rôzne športy, konkrétne malý futbal, 3x3 basketbal a plážový volejbal. Turnaj v malom futbale zahŕňa iba kategóriu mužov, zatiaľ čo súťaže v plážovom volejbale a 3x3basketbale sú vyhradené len pre kategóriu žien. Všetky súťaže podujatia sú zamerané na študentov do 25 rokov, ktoré študujú na univerzitách. Na European Team Cup sa zúčastňujú krajiny: Slovensko, Rakúsko, Taliansko, Česká republika, Bulharsko, Turecko, Srbsko, Rumunsko, Maďarsko. Španielsko, Chorvátsko a Slovinsko.

Kapitáni tímov sa môžu zaregistrovať na podujatie prostredníctvom oficiálnej webovej stránky.

🎯 Registrovať svoje tímy môžete na linku:  www.teamcup.eu/registration. 

Aktuálné články

Šport ako životná nutnosť

Pravidelný pohyb pomáha po psychickej aj fyzickej stránke – zhodli sa účastníci bratislavskej konferencie na…

Vydarený deň hostiteľov

Vo štvrťfinále beach volejbalu máme až päticu tímov, futbalisti Slovenska 2 ešte nedostali gól